Nieuwe Crises Duiken Op Onder IMF’s Leiding

anti-semitismIn het Nieuws (uit The Economist): “Wat is er mis gegaan?” – DE IMF wijt de financiële crisis aan ongeschikte regulering, in plaats van de globale onbalans. Het verdedigt dat de “voornaamste boosdoener” gebrekkige regelgeving van het financiële systeem is, samen met het falen van de marktdiscipline.

Mijn Commentaar: En dit zijn de mensen die de economie van tegenwoordig besturen! Ze snappen gewoon niet dat het egoïsme de grenzen van regulering en management overschreden heeft. In plaats hiervan worden ze gemanipuleerd door hun blinde drang om alles zelf onder controle te houden.

In de tussentijd, veroorzaken hun rigide denken en gebrek aan bereidheid om de structuur van de nieuwe wereld te begrijpen nog meer problemen. Omdat ze weigeren in te zien dat de wereld nu globaal is en geïntegreerd als een “klein dorpje” met een wederzijdse “vlinder effect” (de wederzijdse invloed van iedereen door iedereen) – verschijnen er nieuwe gevolgen van de crisis in Amerika, zoals de tent steden.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Een Tent “Thuis” Noemen In Amerika

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed