Mijn Bespreking Met John St. Augustine

Onlangs had ik een bespreking met John St. Augustine, een beroemde Amerikaanse radio talkshow presentator, schrijver en een motiverende spreker.

john

John St. Augustine is een van de meest invloedrijke radio persoonlijkheden van tegenwoordig. Zijn dagelijkse show werd gemaakt om zeker te stellen dat mensen in de hele wereld, toegang krijgen tot informatie die niet alleen voor entertainment bedoeld is maar ze ook zal inspireren om meer uit hun leven te halen.

Duizenden luisteraars stemmen dagelijks op John’s show af, om zijn standpunten te horen ten aanzien van de wereldgebeurtenissen en zijn gesprekken met de helden en leiders van vandaag de dag. John’s microfoontalent heeft hem talloze prijzen bezorgd, waaronder drie maal het “Beste Presentator” van de Michigan Association of Broadcasters, en zijn uitstraling op het podium heeft hem een van de meest krachtige sprekers in Amerika doen worden.

Sinds het begin van zijn programma in 1997, heeft hij meer dan 7.500 shows gemaakt en meer dan 5.000 mensen geïnterviewd uit alle paden van het leven. Hij heeft zijn boodschap over het menselijke potentieel aan meer dan miljoen mensen doorgegeven.

In 2006 werd John de producent van Oprah & Friends voor XM Satellite Radio, waarbij hij programma maakte genoemd “Krachtige Gedachten voor het Leiden van een Ongewoon Leven”. Hij is de schrijver van “Het Leiden van een Ongewoon Leven: Essentiële Lessen van 21 Uitzonderlijke Mensen” (Hampton Roads, Oktober 2006).

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed