Mijn Bespreking Met De Film Producent En Regisseur Joshua Zeman

Onlangs had ik een bespreking met Joshua Zeman, een Amerikaanse film producent en regisseur.

zeman

Joshua Zeman is een autochtone New Yorker, die in de afgelopen vijf jaar, vijf speelfilms geproduceerd heeft, waarvan het meest opvallende The Station Agent was, die de Sundance Publieks en Scenario Prijs gewonnen heeft in 2003. Hij was de producent van Mysterious Skin, die in 2006 voor het Spirit Award genomineerd werd. Zijn film Choking Man, won het IFP Gotham Award.

Hij is partner in de productiemaatschappij Ghost Robot en vennoot bij het Sundance Instituut Creatieve Productie Initiatief. In 2002 schreef hij en produceerde hij Members Only – een documentaire over de geschidenis van de georganiseerde misdaad in New York.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed