Mijn Bespreking In New York Met Neale Donald Walsch

Toen ik New York was, had ik een gesprek met Neale Donald Walsch – een Amerikaanse schrijver en de auteur van de bekende serie genoemd Gesprekken Met God.

rav_witn_neale-donald-walsch_9_w

Elk van de vijf boeken uit Gesprekken met God serie is door New York Times uitgeroepen tot een bestseller, waarbij het eerste boek 2,5 jaar op de bestseller lijst is blijven staan, en op Amazon.com een van de meest populaire boeken is in de categorie spiritualiteit. In 2006 kwam er een film uit, die gebaseerd is op het boek.

Tot de dag van vandaag heeft hij 15 boeken geschreven die over de spirituele evolutie van de mens gaan, die in 37 talen vertaald zijn. Samen met zijn vrouw, heeft Walsch Re-Creation opgericht (Conversation With God Foundation) – een non-profit organisatie die de mensen helpt bij het terugkeren naar zichzelf, waarbij ze het pad van de innerlijke ontwikkeling volgen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed