Kranten Uitgeven Is Niet Winstgevend Meer

article-in-the-newspaper-yedioth-aharonot1In het Nieuws (uit Time): In de afgelopen weken, is de V.S. kranten industrie een nieuwe periode van neergang ingegaan. The Rocky Mountain News is opgeheven, en The Seattle Post-Intelligencer, eigendom van Hearst, zal zeker opgeheven worden. Meest recente gerucht is dat Hearst meer dan de helft van zijn redactie zal ontslaan.

24/7 Wall St. heeft een lijst gemaakt van 10 dagbladen die hoogst waarschijnlijk hun deuren zullen sluiten of niet meer op papier gedrukt zullen worden, maar alleen in de online vorm zullen voortbestaan: The Philadelphia Daily News, The Minneapolis Star Tribune, The Miami Herald, The Detroit News, The Boston Globe, The San Francisco Chronicle, The Chicago Sun-Times, The New York Daily News, The Fort Worth Star-Telegram en The Cleveland Plain Dealer.

Mijn Commentaar: Mijn advies aan de massamedia is: begin het publiek te onderwijzen. Dit zal nieuw leven in je blazen. We zullen je hiermee helpen – al onze materialen zijn gratis beschikbaar!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Why More People Trust Online News
Laitman.com Post: How Do You Explain Kabbalah to Others?
Baal HaSulam’s Newspaper: “HaUma (The Nation)”

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Kranten Uitgeven Is Niet Winstgevend Meer Laitman.nl Artikel: Waarom Meer Mensen Het Online Nieuws […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: