Kinderen Ontwikkelen Zich Door Volwassenen Te Imiteren

adultsTwee vragen die ik ontvangen heb over de juiste manier om kinderen op te voeden:

Vraag: Als mijn driejarige zoon mij iets ziet doen, wil hij onmiddellijk met me meedoen en hetzelfde doen. Soms heb ik hier last van; ik wil dat hij in zijn eentje gaat spelen terwijl ik mijn werk afmaak of iets thuis aan het doen ben. Mijn vrouw zegt dat het voor mijn zoon belangrijk is, om dingen met me te doen en ik vind dat ze gelijk heeft, maar ik kan mezelf hier niet van overtuigen.

Mijn Antwoord: Dit is heel belangrijk omdat het een band tussen jullie schept, je zoon leert en hem ontwikkelt. Eigenlijk is dit de enige manier waarop de persoon zich kan ontwikkelen – door anderen te imiteren.

Vraag: Ik zou graag met u willen samenwerken wat betreft het toepassen van de opvoeding waar Kabbalah over spreekt. Kunnen we hierover spreken?

Mijn Antwoord: Bel alstublieft de persoon die verantwoordelijk is voor onze onderwijsprogramma’s – Gilad Shadmon, op 0545-606-739 (Dit is een telefoonnummer in Israël).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Geheim Van Geluk
Kabbalah Today Article: “Spiritual Education”
Kabbalah on Education
icon for podpress  Congress 2008, Les over Opvoeding van Kinderen [Engels] [51:42m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed