Kabbalah Is Hier Om Ons Te Helpen Om Het Pad Van Het Licht Te Kiezen

laitman_2009-02-03_6Een vraag die ik kreeg: U zegt dat de oplossing voor de globale crisis ligt in het studeren en verspreiden van de wetenschap van Kabbalah, omdat dit het verlangen van de mensen zal veranderen van het stoffelijke genot, zoals geld, macht en kennis, naar het spirituele genot – vervulling door liefde en schenking. Deze spirituele genietingen worden niet binnen iemands egoïsme waargenomen, en zijn om deze reden eeuwig en perfect. Begrijp ik dit goed?

Mijn Antwoord: De enige functie van Kabbalah is om ons het doel van onze ontwikkeling te helpen begrijpen en om het korte en snelle pad er naar toe te kiezen – het Pad van het Licht. Anders, zullen we door druk gedwongen worden om dit te doen – door verschrikkelijk lijden en langdurig lijden (het Pad van het Lijden). Onze enige keus is: welke van deze twee paden zullen we nemen om ons voorbestemde doel te bereiken?

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Our Future Security Depends on the Dissemination of the Wisdom of Kabbalah
Attaining the Worlds Beyond: “The Return to the Creator”
Baal HaSulam Article: “The Last Generation”
icon for podpress  Two Paths [24:41m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed