Hoe De Richting Van De Crisis Te Veranderen

reminds1Tegenwoordig wordt er een nieuwe verbinding tussen de mensen onthuld – een universele verbinding. Tot nu toe werkten onze relaties volgens het Darwinistische principe: de sterkste slaagde en won, en iemands succes gebeurde altijd ten koste van de ander. Echter werkt dit principe niet meer.

Tegenwoordig blijkt dat mensen die slagen degene zijn die samenwerken met anderen. Dit betekent niet alleen als partners, maar door een verbinding van vriendelijkheid te hebben, waar iedereen gelijkwaardig is en een persoon niet anderen passeert. Maar wie heeft de kracht om zich op deze manier te gedragen?

Er wordt tegenwoordig veel gezegd over de behoefte om ons met elkaar te verbinden, en dit is wat de situatie in de wereld van ons vereist, omdat de hele wereld één kleine, globale dorp is, dat volgens het Vlinder Effect functioneert. Maar hoe kunnen we dit tot actie omzetten? President Obama, al zijn adviseurs en alle andere overheidsleiders zijn er ook van bewust dat de wereld globaal is, en dat er veel erg slimme mensen deze kwestie aan het uitzoeken zijn. Echter missen zij het Licht, dat precies kan onthullen waar het defect zich bevindt. Daarom is onderwijs het enige middel dat de mensen de oplossing kan doen begrijpen.

Miljarden dollars die besteed worden om de banken en ondernemingen te helpen, moeten aan een wereldwijd onderwijs systeem worden, dat een nieuw soort mens zal opvoeden – eentje dat globaal is. Dit is waar het geld naar toe moet gaan, in plaats naar de banken toe te gaan, of om handel op te krikken. Niets anders zal ons redden.

We worden geconfronteerd met dit feit, deze wet van natuur, die eist dat we als één verenigen. We weten niet waaruit deze eenheid opgemaakt wordt, of hoe we dit moeten scheppen, maar we moeten het beeld scheppen van een gecorrigeerde wereld binnen ons in. Het moment dat mensen dit doen, zal de situatie in de wereld verbeteren. En we hoeven er niet op te wachten tot iedereen gecorrigeerd is, omdat zo gauw als de mensen in deze richting beginnen te bewegen, de natuur zelf ons zal steunen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Have Gone Through Thousands of Years of Suffering to Reach Just One Conclusion
Laitman.com Post: The Crisis Is the Revelation of Our Broken Connections
Laitman.com Post: We Are Bound Together Like Fish In a Net
Talk on Baal HaSulam Article: “Peace in the World”

2 Reacties

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Hoe De Richting Van De Crisis Te Veranderen Laitman.nl Artikel: Hoe Contracten Op Te Stellen In Een Tijdperk Van Globale Inter-connectie […]

  2. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Hoe De Richting Van De Crisis Te Veranderen Laitman.nl Artikel: Wat Is Balans In De […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed