Het Goede Herkennen In Wat Slecht Lijkt Te Zijn

does20charity20really20help20anyoneEen persoon denkt dat hij altijd gelijk heeft. Hij verwacht dat hem alleen goede dingen overkomen, en nooit de slechte. Tegenwoordig ziet de mensheid het leven op deze manier. De wereld lijdt door crises heen, en we krijgen te maken met steeds meer problemen, maar niemand beseft dat er misschien een doel achter zit. Iedereen denkt dat al deze gebeurtenissen toevallig zijn.

Met andere woorden, we leren niet van onze ervaringen. We zijn er niet van bewust dat wij de reden zijn voor deze gebeurtenissen.

In onze huidige toestand, wordt dit probleem steeds meer acuut onthuld: vanaf dit punt, zal de enige manier waarop we vooruit kunnen gaan, door ons in één geheel te verenigen met elkaar.

En dit is alleen mogelijk door het Hoogste Licht aan te trekken – de Schepper. Dit is waarom het zo belangrijk is om de kennis te verspreiden hoe deze hoogste kracht van de Natuur te gebruiken. Alleen dan zal elke persoon in staat zijn om over het goed te leren, in dat wat eerst slecht lijkt te zijn.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Can Those Who Suffer Save The World?
Laitman.com Post: What’s The Use Of Our Suffering?
Laitman.com Post: Kabbalah Is The Science Of The World’s Correction
Spiritual Search: Ninth Talk:”How to Relate to Suffering in Life”
icon for podpress  Can Global Suffering Be Avoided? [3:35m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed