Het Falen Van Obama’s Stimulans Plan Is Een Andere Herinnering Dat We Allen In Eén Boot Zitten

is-the-bermuda-triangle-myth-or-realityIn het Nieuws (uit The Guardian): “Hoe te falen om de economie te herstellen”. Kortzichtige reacties door politici
– die hopen om weg te komen met een deal die klein genoeg is om de belastingbetaler tevreden te stellen en groot genoeg is, om de banken tevreden te stellen;
– die alleen het probleem aan het verlengen zijn. De bron van geld is aan het opraken, en daarmee ook Amerika’s legendarische optimisme en hoop.

Mijn Commentaar: Obama’s stimulans plan werk niet, en het kan ook niet werken volgens de wetten van de Natuur! Dit was reeds duidelijk op de dag dat het goedgekeurd werd. Geen politicus of econoom begrijpt de wereld waar we nu in leven.

Maar in plaats hen de schuld te geven, moeten we het onszelf kwalijk nemen dat we niet in staat zijn om ze onze stem te laten horen. Ik nodig iedereen uit om onvermoeibaar op hun deur te blijven kloppen en ze te blijven schrijven over de oorzaak van de crisis en zijn oplossing, omdat het feit blijft dat we allen in één boot zitten!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Obama’s New Stimulus Plan Is a Catastrophe Waiting To Happen

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed