Er Is Een Nieuwe Kracht In Werking In De Wereld – De Kracht Van Totale Inter-Connectie

electWe zeggen dat de moderne wereld globaal en integraal is geworden, en dat alle mensen in de wereld nu met elkaar zijn verbonden. Is dit een feit dat beschreven staat in een boek, gilde of verdrag? Of is het een onherroepelijk feit dat in de wereld bestaat? Waar komt dit fenomeen vandaan?

Net zoals de zwaartekracht alles op aarde beïnvloedt, zo wordt de kracht van onze verbinding tegenwoordig onthuld. Tot onlangs was deze kracht – de verbinding tussen ons – niet duidelijk, en iedereen was vrij om te doen wat ze ook wilden. Tegenwoordig, echter zijn we van deze kracht afhankelijk en worden we er door bestuurd.

Deze kracht verbindt iedereens gedachten, verlangens, en handelingen met iedereen anders. Het lijkt alsof we ons in een net bevinden, die ons van bovenaf opgelegd werd en ons bij elkaar houdt. In dit net, beïnvloedt elke persoon onvrijwillig iedereen, en iedereen beïnvloedt elk van ons – door gedachten, verlangens en handelingen.

Deze kracht, deze absolute onderlinge afhankelijkheid, wordt aan ons onthuld om ons te willen doen verenigen als één, en om de Wederzijdse Garantie te doen bereiken. Als we deze toestand bereiken, zullen we de Hoogste Intelligente Kracht ofwel de Schepper onthullen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: What Will It Take to Make the Simplest Person Realize That We’re All Interdependent?
Laitman.com Post: Humanity Is One Integral, Interconnected Organism
Kabbalah Today Article: “Connecting the Dots (the Kabbalistic Version)”
TV Program: Ask the Kabbalist (March 20, 2008)
icon for podpress  Law of Interdependency [2:09m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Er Is Een Nieuwe Kracht In Werking In De Wereld – De Kracht Van Totale Inter-C… Laitman.nl Artikel: De Natuur Heeft Ons Binnen Onze Onderlinge Verbondenheid Klemgezet Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed