De Weg Uit De Recessie Is Om Onze Houding Te Veranderen

analysis-of-the-crisis2In het Nieuws (van The Investement Blog): De percentage van de schuld ten aanzien van het inkomstenratio ging van 70% in 1991, naar 140% dit jaar. Bezuinigingen van de Amerikaanse consument zal resulteren in een pijnlijke herinrichting van de balans in de economie en een cumulatieve daling van persoonlijke consumptie in de buurt van $600 miljard.

Mijn Commentaar: Deze aantallen zijn juist, als we de wereld niet veranderen met onze houding ten aanzien ervan, en ten aanzien van al onze schulden. We moeten een universele revisie uitvoeren en gezamenlijk een beslissing maken over hoe te leven, volgens de wetten van de Natuur die ons regeren. Dan zullen we begrijpen hoe we gemakkelijk samen uit de recessie kunnen komen.

In het Nieuws (van BBC News): Het Japanse parlement heeft een wet aangenomen, om contact geld te geven aan iedere inwoner om hiermee een boost te geven aan de door recessie getroffen economie. De meeste mensen zullen minstens 12.000 yen ($121, € 100) krijgen onder het $ 20 miljard plan.

Mijn Commentaar: De mensen zullen dit geld eigenlijk alleen maar wegstoppen voor nog slechtere tijden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Gordon Brown Outlines Plan to Shape the First Global Society
Laitman.com Post: The Failure of Obama’s Stimulus Plan Is Another Reminder That We Are All In One Boat
Laitman.com Post: As a Result of the Crisis, Only the Necessities Will Remain

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Weg Uit De Recessie Is Om Onze Houding Te Veranderen Laitman.com Post: How Did the Stimulus Money Disappear Again? Laitman.com Post: France Is On […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed