De Varkensgriep Is Een Nieuwe Tegenslag Voor De Economie

billionIn het nieuws (uit The Washington Times): De wereldwijde economie, die al gebukt gaat onder de slagen van een dalende productie, instortende handel en de ergste financiële crisis sinds de Grote Depressie, wordt nu geconfronteerd met het uitbreken van de varkensgriep, die dreigt uit te groeien tot een pandemie.

Vorig jaar schatte de Wereldbank dat het bruto binnenlands product door een grieppandemie wereldwijd met 4,8% zou afnemen. De Wereldbank voorspelde dat een “ernstige” uitbraak wel $3 biljoen zou kosten, door de gevolgen voor het toerisme, het transport, en de detailhandel en door een drastische afname van de productiviteit en door massale ziektemeldingen.

Mijn Commentaar: Welke andere “Plagen van Egypte” heeft de Natuur nog voor ons in petto, omdat we koppig blijven weigeren om ons egoïsme te corrigeren? Als we tegen de wet van de Natuur ingaan, dan kunnen we niets anders verwachten dan meer “plagen” als antwoord op onze weerbarstigheid.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We All Have the Flu
Kabbalah Today Article: What Lies Ahead: Conflict or a Peaceful Transition?
Kabbalah Today Article: We Are All in Deep (Drinking) Water

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed