De Rol Van De Massa Media Is Om De Wereld Te Dienen

new-movieEen vraag die ik heb gekregen: Hoe moet de rol van de massamedia veranderen in het proces van algemene correctie?

Mijn Antwoord: Correctie van de mens kan alleen geschieden onder de invloed van de maatschappij. We moeten ons allemaal op een juiste manier met elkaar verbinden, als resultaat van deze correctie, en om dit te laten gebeuren, moet iedereen via zijn omgeving voorbeelden ontvangen van correcte verbindingen.

Om deze reden moeten we de massamedia, het meest krachtige communicatie instrument, gebruiken om de juiste omgeving voor iedereen in de wereld te scheppen. De media moet een instrument van correctie voor de hele wereld worden, als antwoord op de vragen uit de maatschappij en de druk die door de overheid erop gelegd wordt. Alleen krachtige en wijd verspreide media zal in staat zijn om de persoon op een zodanige manier te beïnvloeden dat hij de behoefte zal voelen om zijn relatie met zijn omgeving te veranderen.

Kinderen moeten juiste behandeling van hun ouders eisen, anders zullen ze zich voor het gedrag van hun ouders schamen, en elk persoon moet zich ervoor schamen om anderen slecht te behandelen.
Dit is alleen mogelijk door veranderingen die door de maatschappelijke vraag teweeggebracht worden. Het is op deze manier dat we de massamedia oprecht een instrument van verbinding zullen laten worden, in plaats van een verkoop instrument dat gebruikt wordt om winst te maken.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel, YES 66, Brings Good Changes
Laitman.com Post: Public Opinion Must Be Changed Through An Education About Goodness
Laitman.com Post: Changing the Information Supplied By The Mass Media Is of Prime Importance
Bail Yourself Out: II. Learning from Nature. Chapter 9:”Creating a Media that Cares”
icon for podpress  Andrew Kenneth Martin [8:18m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed