De Populariteit Van Mobieltjes Toont Aan Dat Mensen Een Nieuw Soort Egoïsme Bezitten

whats-the-right-attitude-to-have-to-this-worldIn het Nieuws (van ZDNet): Ongeveer 60 procent van de wereldbevolking gebruikt mobiele telefoons, waarbij ongeveer 4,1 miljard mensen een jaarabonnement hebben – zegt een onderzoek van de Verenigde Naties.

Mijn Commentaar: Dit laat zien dat het egoïsme dat zich tegenwoordig in de mensen ontwikkelt, een soort egoïsme is dat communicatie wil. Iemands egoïsme voelt het verlangen om invloed te hebben op anderen. Dus tegenwoordig, om zijn ego te vervullen, is men afhankelijk van de communicatie met de mensen om hem heen en met de wereld in het algemeen, en dit laat zien dat we als mensheid er klaar voor zijn om onze relatie te corrigeren van egoïstisch naar altruïstisch.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: What Would It Be Like to Live In a Perfect World?
Article: “The Needed Shift to Altruistic Social Values”
Attaining the Worlds Beyond: “Yearning for Spiritual Qualities”
Lecture in Arosa

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed