De Natuur Heeft Ons Binnen Onze Onderlinge Verbondenheid Klemgezet

those-are-study-kabbalah-are-not-scared-of-anything2Een vraag die ik ontvangen heb: Is de crisis de manier waarop de Natuur ons voor ons slechte gedrag straft?

Mijn Antwoord: Er bestaat niet zoiets als de straf van de Natuur. De crisis is een weerspiegeling van onze discrepantie met het nieuwe systeem van relaties, die op dit moment tussen ons in onthuld wordt. Dit is de reden waarom geen enkele anticrisis methode die mensen proberen aan te wenden in de economie, zal werken. Deze pogingen zullen de erkenning van de mensen versnellen dat hun egoïsme kwaadaardig is.

We behoeven een hele nieuwe methode – eentje die altruïstisch is, en het doel heeft om het menselijke bewustzijn te veranderen. Mensen in de hele wereld zullen moeten begrijpen dat we een nieuw systeem van de menselijke relaties binnen zijn gegaan.

De Natuur heeft ons klemgezet, ons samen vastgebonden, en het slot erop gedaan – dat is het, we zijn onderling verbonden. We hebben ons duizenden jaren lang ontwikkeld om de hoogte van onze egoïstische ontwikkeling te bereiken, en we zijn inmiddels compleet onderling verbonden.

Dit is de onthulling van de volgende, spirituele graad van het bestaan van de mensheid. Op deze graad zijn we allen één lichaam – en er is niks wat we hieraan kunnen doen!

Dit is waarom iedereen zal lijden, en niet alleen in sommige delen van de wereld, maar overal. Tenslotte, zijn we één lichaam, en in een lichaam, als het been pijn doet, is het voor het onmogelijk voor het hoofd om onwetend te zijn van deze pijn.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Our Connection Speeds Up Our Development by Seven Billion to the Seven Billionth Power
Laitman.com Post: We Can No Longer Compete Against Each Other Because We’re a Single Organism
Laitman.com Post: People Are Beginning to Open Their Eyes
Laitman.com Post: Humane Laws in the Jungle, Law of the Jungle in Civilization

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed