De Maatschappij Moet Een Betere Verbinding Tussen Ouders En Kinderen Stimuleren

chess1

Volgens de statistieken, is zelfmoord de derde doodsoorzaak bij tieners in Rusland, na ongeluk en moord. Als een kind met een depressie of zelfmoordneigingen de steun van zijn familie voelt, denkt hij veel minder aan zelfmoord. 62% van alle zelfmoorden onder de tieners, worden gekoppeld aan problemen in de familie of de onverschilligheid van de geliefden.

Mijn Commentaar: De groei van het egoïsme van iedereen, leidt naar een natuurlijke toename in kindersterfte. De oplossing ligt in het corrigeren van ons egoïsme door een grotere verbinding tussen de mensen in het algemeen en tussen kinderen en ouders in het bijzonder.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Is Modern Society Ruining Childhood?
Laitman.com Post: How To Fulfill Teenage Emptiness
Laitman.com Post: What Can We Teach Our Children?
Article: “Don’t Blame It On The Young”
icon for podpress  “Kabbalah Revealed” Episode 3: The Path of Pain & the Path of Torah and Mitzvot [24:41m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed