Alles In De Wereld Behoort Aan Iedereen

feedIn het Nieuws (van The World Bank): “Herscheppen van de Economische Geografie”. In zijn voorwoord, bij het Wereld Ontwikkeling Rapport 2009, zegt de president van de Wereld Bank, Robert B. Zoellick het volgende: “Productie concentreert zich in grote steden, belangrijke provincies en rijke naties… op 1,5 van zijn land… Maar de economische concentratie sluit sommige populaties buiten, waardoor miljard mensen moeten overleven met minder dan 2 procent van de rijkdom in de wereld.”

Mijn Commentaar: De hele wereld is één familie. Als we dit feit accepteren, zal iedereen het goed maken, en als we dit niet doen, zal iedereen er onder lijden. Voordat onze wereld globaal werd, kon elke persoon het zich veroorloven om alleen te leven. Maar nu, in de globale wereld, moeten alle beslissingen ook globaal zijn. Alles, waar onder natuurlijke hulpbronnen en productie, behoren aan alle mensen. En de crisis zal niet verdwijnen totdat we deze wet van de Natuur leren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Must Become a Part of Nature’s System
Laitman.com Post: The Threat of Deglobalization Reminds Us That We Must Learn to Connect In Our “Small Global Village”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed