Zullen Liefde En Seks Ons Helpen Om Ons Vervuld Te Voelen Tijdens De Crisis?

billionIn het Nieuws (van BBC News): Het zal uiteraard zo zijn als mensen een verlichting nodig hebben van hun financiële zorgen zij zullen reiken naar natuurlijke medicatie verschaft door lichamelijk contact? Professor Helen Fisher van de Rutgers Universiteit verdedigt dat alleen al de stress die gepaard gaat met geld zorgen in het algemeen het niveau van chemische dopamine in de hersenen verhoogt – en dopamine wordt met romantische liefde geassocieerd.

Mijn Commentaar: Het verlangen is de materie van de hele schepping, inclusief die van ons. Onze gehele essentie is de wens om ons verlangen te vervullen. We willen het zoveel mogelijk door alle mogelijke middelen vervullen.

In de tijden van de crisis, verandert het verlangen van de mensen, net zoals de bronnen van de vervulling van dat verlangen. Aangezien mensen niet de vervulling kunnen krijgen waar ze naar verlangen, gaan ze terug naar de meest natuurlijke bronnen van voldoening – liefde en seks.

Echter zal zelfs dit tegenwoordig de mensen niet voldaan doen voelen omdat ons verlangen naar een wereldwijd verlangen transformeert, dat alleen vervuld kan worden als iedereen zich in één geheel verenigt.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Concentrate on Intentions, Not on Physical Actions
Talks: Kabbalah About Sex
Kabbalah & Relationships – “Why Are We So Preoccupied With Sex?”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed