Weer Een Stap Naar Wereldwijd Bewustzijn

freeIn het nieuws (vertaald van Izvestia.ru): Steeds meer politici en economen realiseren zich dat de wereldwijde crisis vraagt om een wereldwijde oplossing. De voormalige burgemeester van Moskou, Mr. Gavriil K. Popov, zei dat we moeten beginnen met ons in de richting van wereldwijde vrede en welvaart te bewegen door de vestiging van een Wereld Regering.

Deze regering zou gevormd moeten worden door middel van een wereldwijde verkiezing, en zou uit alle landen bestaan. Zij zou de beheersing krijgen over alle nucleaire wapens van de wereld, over de ruimtevaarttechnologieën en over de natuurlijke hulpbronnen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Protestors In London Are Telling the G20 – “One Nature, One Country, One World”
Laitman.com Post: Baal HaSulam Describes the Society of the Future
Laitman.com Post: Economists and Politicians Will Soon Realize That We Need a Global Governing Body

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed