Wat Is In Onze Tijd De Juiste Relatie Tussen Bedrijfsleven En Overheid?

why-didnt-the-monkeys-come-down-from-the-treesEen commentaar dat ik ontvangen heb: We moeten de vrije markt beschermen tegen overheidsagressie. We moeten een handelstechnologie ontwikkelen die ondernemers zal toestaan om de overheidsbelastingen af te schaffen en hun zakelijke relaties onderling te regelen. Het concept van een nationale overheid, die de mensheid overheerst, komt neer op een kleine groep mensen met een concentratie aan macht, waardoor ze legers kunnen opzetten, massavernietigingswapens kunnen produceren en oorlogen voeren.

We moeten het concept van een nationale overheid vervangen door het concept van een vrij individu – de wereldburger. De overheid moet zich niet met de handel bemoeien, en die niet belasten noch handelsrelaties regelen. De overheid zou gewoon moeten verdwijnen, aangezien zij niet in staat is de hervormingen tot stand te brengen die wel mogelijk zijn door middel van nieuwe handelstechnologie.

Mijn Antwoord: Kabbalah beveelt de mensen niet om specifieke veranderingen door te voeren, maar raadt ons aan om van de Natuur te leren, aangezien dit de enige manier is om de fouten die we telkens maken, te vermijden. Alles wat er in onze wereld gebeurt komt van Boven Af en wordt gedaan door het Licht. Maar nu gebeurt dit via de weg van het lijden, waarop het Licht de mensheid dwingt om zich te ontwikkelen.

Tegenwoordig komt de ontwikkeling van de mensheid niet meer neer op de groei van het egoïsme, maar op vereniging van alle mensen tot één geheel. Om dit te doen, zal ieder mens zijn eigen individuele egoïsme te niet moeten doen, omwille van het gemeenschappelijk goed. Zo zal de samenleving van de toekomst eruit zien, en Kabbalah leert ons hoe we dit moeten opbouwen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Contracten Op Te Stellen In Een Tijdperk Van Globale Inter-connectie
Laitman.nl Artikel: “De Wereldwijde Economische Chaos Is De Vorming Van Een Nieuwe Wereld”, Zegt De Armeense Minister President
Laitman.nl Artikel: Wat Is Ervoor Nodig Om De Mensen Te Doen Beseffen Dat We Een Alternatief Economisch Model Nodig Hebben?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: