Wat Is Het Verschil Tussen De Zielen?

New TheoriesEen vraag die ik ontvangen heb: Onze zielen bevinden zich in een gebroken toestand, maar hun structuur – Malchut en de negen Sefirot, zijn voor allemaal hetzelfde. Wat is dus het verschil ertussen?

Mijn Antwoord: De negen Sefirot, net zoals delen van iemands lichaam, zijn hetzelfde voor iedereen. Maar de Malchut van een persoon is, net als een apart lichaamsdeel, voor iedereen anders. En Malchut bepaalt hoe de negen Sefirot die er betrekking op hebben, zich manifesteren, ook al zijn ze voor iedereen hetzelfde.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Why Do We See Such a Diverse World?
Talk: “Perceiving the Desires”
Wondrous Wisdom: “Lesson 5″

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed