Wat Is Ervoor Nodig Om De Mensen Te Doen Beseffen Dat We Een Alternatief Economisch Model Nodig Hebben?

alternative-economic-modelEen vraag die ik ontvangen heb: U legt uit dat de reden voor de financiële crisis, het egoïsme van de mensen is, dat tegengesteld is aan harmonie met de Natuur. Bnei Baruch voelt zich verantwoordelijk om de wereld een alternatief economisch model te geven, dat gebaseerd is op het altruïsme en op harmonie tussen alle delen van de menselijke samenleving.

Ik weet zeker dat economen, zakenmensen en bestuursleden ons zouden kunnen helpen om dit sociale en economische model op te bouwen. We moeten bijeenkomsten met zulke mensen organiseren.

Mijn Antwoord: Ik ben het volledig met je eens. Maar ik ben nog niet in staat geweest om zulke mensen te vinden. Er is maar een klein aantal deskundige individuen die het met ons eens zijn over een aantal kwesties. Blijkbaar is er wat meer ontwikkeling nodig door de huidige gebeurtenissen en het lijden, om de mensen gevoeliger te laten worden en ze klaar te maken voor een nieuwe kijk op de wereld.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Moeten De Werkelijkheid Van Onze Volledige Onderlinge Verbondenheid Erkennen
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Schoon Wassen
Laitman.nl Artikel: Karl Marx Wint Aan Populariteit In Europa
Kabbalah Today article: Navigating Through the Financial Storm

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed