Wanneer Zal Het Antisemitisme Verdwijnen?

anriEen vraag die ik ontvangen heb: De vrouw van een van mijn vrienden is Joods, en ze heeft me deze e-mail van een vriend doorgestuurd:

“Ik stuurde je “De Derde Jihad” toe, en nu stuur ik je dit, de foto’s van de Moslim Mars in San Francisco. Wanneer is dit soort haattoespraken legaal geworden?”

Dus ik stuurde haar de link toe voor KAB TV, om haar te laten zien dat er meer dan 6.000 zielen elkaar voor vrede en eenheid troffen in Israël. Ik zei dat ik denk dat er nog steeds hoop is voor de wereld.

Ik was verrast door haar angstige en arrogante antwoord deze ochtend: “Het is ongelofelijk naïef om te denken dat deze 6.000 misleide zielen, die tevens voor het grootste deel bestaan uit wat ik noem, zelfverachtende Joden, van de miljarden mensen in de wereld die anti Zionist of anti Israel/antisemitisch zijn, enige verlichting kunnen bieden in de enorme strijd die de Joden en ongelovigen in de toekomst staat te wachten.”

Ik zie het als deel van mijn verantwoordelijkheid om het Licht te helpen vestigen te midden van de onrust. Kunt u me helpen vrede te vinden met deze negatieve reacties, van zowel een Christen als een Jood?

Mijn Antwoord: Er is geen ander middel dat correctie kan brengen dan de verspreiding van de wijsheid van Kabbalah aan iedereen. Zonder de antisemieten zouden de Joden al heel lang geleden hun voorbestemming vergeten zijn! Alles wat er in deze wereld bestaat, met name de negatieve dingen, zijn noodzakelijk totdat we onszelf corrigeren. Daarna zullen deze dingen verdwijnen.

Iemand gaat alleen vooruit als hij de behoefte voelt om zijn huidige toestand achter zich te laten, omdat hij zich er slecht bij voelt. Maar Kabbalah geeft ons de mogelijkheid om het doel voor ons te zien. Daardoor vordert de mens in de richting van zijn doel, hij streeft er met liefde naar, gaat vooruit, en hij hoeft niet van achteren geduwd te worden door het lijden.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Antisemitisme Wordt Veroorzaakt Door De Menselijke Natuur
Laitman.com Post: How Do You Get Rid of Anti-Semitism?
icon for podpress  The Role of the Nation of Israel [4:31m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed