Russisch Tekort Aan Water – Een Gevolg Van De Onderlinge Afhankelijkheid In De Wereld

priestIn het nieuws (vertaald van BFM.ru): Door het uitblijven van de lenteregens dit jaar, dreigt er een tekort aan water in het Westen van Rusland. Dit kan problemen opleveren voor het transport over de rivieren, en zal invloed hebben op de irrigatie van landerijen.

Mijn Commentaar: Wie zou zich hebben kunnen voorstellen dat een dergelijk groot land een tekort aan water zou hebben? Maar de wereldwijde wet van de Natuur is onontkoombaar: iedereen lijdt ongeacht of ze aan deze wet gehoorzamen of niet. De hele wereld is als één lichaam, en als een van de organen ziek is, lijdt het hele lichaam.

Rusland profiteert van haar natuurlijke hulpbronnen, waaronder olie en gas, en verkoopt die aan de hele wereld. Maar door de wet van de integrale, verenigde wereld, behoren deze hulpbronnen aan iedereen toe. Daarom veroorzaakt de poging om ervan te profiteren, alleen maar schade.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: There Is a New Force Operating In the World – the Force of Total Interconnection
Laitman.com Post: Russia Should Be Offered NATO Membership, Joschka Fischer Says
Laitman.com Post: We Must Become a Part of Nature’s System
icon for podpress  Law of Interdependency [2:09m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed