Oeroude Rituelen Zijn Gezond

lifeIn het nieuws (uit The New York Times): Nieuwe Website Probeert Mythen over Besnijdenis en H.I.V. te bestrijden“. Nadat drie Afrikaanse studies twee jaar geleden aantoonden dat mannen die besneden zijn 60% minder kans lopen om het Aidsvirus te krijgen, raadde de Wereld Gezondheid Organisatie besnijdenis aan, als middel om Aids te voorkomen.

De website van een wereldwijde gezondheidsorganisatie propageert besnijdenis als maatregel tegen HIV/Aids. Resultaten tonen aan dat besnijdenis de kans om door HIV geïnfecteerd te raken met 60% verkleint.

Mijn Commentaar: Algemeen gesproken bestaan er geen zinloze of ongezonde oude rituelen. Ze zijn allemaal goed voor je.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Book of Zohar. Chapter “The Seventh Commandment”
Shamati #95: “Concerning Removing the Foreskin”
Shamati #168: “The Customs of Israel”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed