Negatieve Emoties Zijn Goed Als Je Weet Hoe Je Ze Moet Gebruiken

The Greatest Power Comes from Yielding to OthersIn het Nieuws (uit The Telegraph):Boosheid tonen is goed voor je carrière“. Je boosheid laten zien, in plaats van je emoties onderdrukken is sleutel voor een succesvol professioneel en persoonlijk leven, volgens het onderzoek. Een recente studie gepubliceerd in het Journal of Social Behaviour and Personality heeft bevonden dat meer dan 55 procent van de mensen, zei dat een woede uitbarsting een positief resultaat heeft opgeleverd, terwijl een derde toe heeft gegeven dat deze uitbarsting ze geholpen heeft om hun eigen fouten in te zien.

Mijn Commentaar: Niets bestaat tevergeefs; alles heeft een doel. Je moet alleen uitzoeken hoe je het correct moet gebruiken.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Voor Nut Hebben Jaloezie, Hartstocht En Eer?
Laitman.com Post: Shame Brings Us Closer to the Creator
Laitman.com Post: This Is How I Am

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed