Moeten Werklozen In Het Onderwijs Gaan Werken?

chessIn het nieuws (from Sky News):Vakbond veroordeelt Onderwijzersopleiding van 6 maanden“. De Premier van Engeland, Gordon Brown, deed een voorstel voor versnelde cursussen om mensen uit andere beroepen binnen een half jaar tot onderwijzer om te scholen. Maar de vervangende algemene secretaris van de Nationale Lerarenbond, Christine Blower, zei dat een cursus van 6 maanden “lang, lang niet voldoende” was.

Mijn Commentaar: We moeten wereldwijde cursussen opzetten voor iedereen, zonder uitzondering, voor de werklozen zowel als voor de werkenden. We moeten iedereen leren hoe ze in een wereldwijde, integraal verbonden wereld moeten leven. De mensen moeten leren waarin hun vrije wil ligt, en wat voor gedrag de Natuur van ons eist ten aanzien van onszelf, onze gezinnen, dierbaren, ten aanzien van vreemden en op alle gebieden: economisch, politiek, cultureel, religieus, en zo voort. Net zoals we kinderen onderwijzen om hen voor te bereiden op het leven in de wereld, zo moet nu iedereen in de nieuwe wereld leren leven.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Public Opinion Must Be Changed Through an Education About Goodness
Laitman.com Post: Today the Whole World Is Like a Child That Needs Education
Laitman.com Post: What Can We Teach Our Children?
Kabbalah Today Article: “We Want Change”
icon for podpress  Law of Interdependency [02:09m]:  | Download

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: De Mensheid En De Natuur Willen Hetzelfde: Eenheid Laitman.nl Arikel: We Hebben Geen Overschot Nodig In De Toekomstige Samenleving Laitman.nl Artikel: Onze Verbinding Versnelt Onze Ontwikkeling Met Zeven Miljard Tot De Zeven Miljardste Macht Laitman.nl Artikel: Moeten Werklozen In Het Onderwijs Gaan Werken? […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed