Kwantum Teleportatie Helpt Ons Om Het Doel Van Het Leven Te Begrijpen: De Gelijkheid Van Vorm Van De Mens Met De Schepper

russiaIn het Nieuws (van ScienceBlog): Voor de eerste keer hebben de wetenschappers succesvol informatie geteleporteerd tussen twee aparte atomen in onverbonden omhulsels die een meter uit elkaar stonden. Kwantum informatie, zoals over het roteren van een deeltje of de polarisatie van een foton, werd verplaatst van de ene plek naar de andere, zonder door een fysiek medium te worden vervoerd.

Teleportatie werkt wegens een opmerkelijk kwantum fenomeen, genoemd “verwikkeling”. Als twee objecten eenmaal in een verwikkelde toestand worden geplaatst, zijn hun eigenschappen onlosmakelijk met elkaar verstrengeld… het meten van een van de twee objecten, stelt onmiddellijk de karakteristieken vast van het andere object, ongeacht hoe ver ze uit elkaar staan.

Mijn Commentaar: Het werkt op dezelfde wijze als onze spirituele ontwikkeling: als iemand de eigenschappen van de Schepper verkrijgt, wordt hij net zoals de Schepper! Hij teleporteert de Schepper naar zichzelf!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Individualiteit En Uniekheid Worden Gerealiseerd Door Samensmelting Met De Schepper
Laitman.com Post: The Creator Is the Corrected You
Lesson on Article: “One Law”
Baal HaSulam Article: “The Acting Mind”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed