Kunst In De Nieuwe Wereld

artEen vraag die ik ontvangen heb: Tijdens het Congres, toen u een vraag van een vrouw beantwoordde, zei u dat soms, als een persoon Kabbalah begint te bestuderen, hij interesse verliest voor zijn beroep, vooral als het een creatief beroep betreft, dat omvat het maken van films, muziek, kunst etc. Ik schrijf nummers, maar onlangs ben ik tot het besef gekomen dat ik dit niet meer wil doen, ook al was dit werk vroeger het doel van mijn leven. Waarom gebeurt dit?

Mijn Antwoord: Dit komt doordat je iets belangrijker in het leven onthuld hebt, dan kunst. Nu mag je Kabbalah combineren met je voormalig beroep: maak films, muziek, of kunst over het verwerven van het doel van het leven, eenheid, iemands innerlijke zoektocht etc.

Eigenlijk, zal iedereen in onze wereld zijn beroep moeten harmoniseren met de nieuwe toestand van de wereld en de onthulling van de Schepper. En als iemand hiertoe niet in staat is, betekent het dat zijn beroep geen toekomst heeft.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Doel Van Kunst In De Moderne Wereld
Laitman.nl Artikel: Het Verschil Tussen Kunst En Schenking

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: Kunst In De Nieuwe Wereld […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed