Komt er Een Nieuwe Golf Financiële Onrust Onze Kant Op?

lastIn het Nieuws (uit China Daily): “HKMA voorman ziet een tweede golf van financiële neergang”. Het financiële protectionisme kan een van de drie tekens zijn van een tweede golf financiële onrust. “De globale economie ervaart verschrikkelijke moeilijkheden” zei de voorman van de Hong Kong Monetaire Autoriteiten, Joseph Yam. Yam zei dat hij door de opkomst van financieel protectionisme, bezorgd is dat de investeerders zullen weigeren om financiële instrumenten te kopen, die uitgegeven worden door andere landen.

Mijn Commentaar: Dit is een instinctieve zelfverdedigingreactie, maar het zal niemand helpen om aan de crisis te ontsnappen. In feite zal het de crisis alleen verergeren omdat afgescheidenheid tegen de wet van de Natuur ingaat, die stelt dat de hele mensheid zich tot één geheel moet verenigen, net als één familie.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Door Het Domino-Effect Kan De Crisis Zich Wereldwijd Uitbreiden – Nogmaals
Laitman.nl Artikel: Landen Beginnen Een Wereldwijde Handelsoorlog

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed