Je Bent Alleen Oud Als Je Dit Gelooft

is-there-such-a-thing-as-a-happy-childhoodIn het Nieuws (van Daily Express): “Denk eraan. Je bent niet oud!” – Onderzoek heeft bewezen dat het geloven dat je geheugen achteruit zal gaan, als je ouder wordt, een zelfvervullende voorstelling kan worden. De positieve tegenhanger is dat degenen die zich niet gestigmatiseerd voelen, of degenen die zich in de situatie bevinden waarin een positievere kijk op het ouder worden geactiveerd wordt, een aanzienlijk hoger niveau van de werking van de geheugen vertonen.

Mijn Commentaar: Alles is afhankelijk van het verlangen van de persoon – men kan de hele wereld regeren met zijn verlangens (hart) en gedachten (geest). Je moet alleen leren hoe je het moet doen. Dit kan door middel van de wetenschap van Kabbalah gedaan worden, omdat deze uitlegt hoe menselijke verlangens en gedachten als gereedschap gebruikt kunnen worden om onze wereld en de Hoogste Wereld te besturen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Scientists Find New Use for the Power of Thought
Laitman.com Post: The Unconscious Is Smarter Than the Conscious
Laitman.com Post: Thought is the Most Powerful Force In the World
Laitman.com Post: Changing the World Starts With Changing Yourself

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed