Internationaal Energie Bureau Waarschuwt Voor Een Nieuwe Gigantische Economische Crisis In 2013

distrustIn het Nieuws (van IRNA): De wereld zou geconfronteerd kunnen worden met een nieuwe gigantische economische crisis in 2013 als gevolg van een massief globale olie tekort, waarschuwt het Internationaal Energie Bureau (IEA) in Parijs. De voorzitter van de IEA uitte het alarm, waarbij hij naar een drastische val van de globale olie reserves wees en olieproductie capaciteit per 2013. “We zouden in de richting kunnen gaan van een nieuwe crisis wier dimensie de huidige zou kunnen overtreffen” – zei IAE directeur Nobuo Tanaka.

Mijn Commentaar: De crisis is decennia geleden begonnen, ongeveer halverwege de 20e eeuw. Het werd besproken bij de Club van Rome en daarna bij de Club van Boedapest, waar ik een lid van was. De crisis is Multi dimensioneel, en het gebeurt op alle vlakken van de menselijke activiteit. Ik spreek het laatste decennium over de crisis vanuit het oogpunt van Kabbalah.

Echter zijn de mensen zich er pas zorgen over gaan maken toen de crisis economisch werd, toen het onze zakken raakte. We zijn veel tijd kwijtgeraakt, en we moeten nu handelen (beter laat dan nooit). Anders zal de crisis zich ontwikkelen en nog erger worden. Het zal doorgaan totdat het lijden de mensen doet beseffen dat ze gelijk aan de Natuur moeten worden, dat ze integraal verbonden moeten worden en de wederzijdse garantie moeten verwerven. Of om het eenvoudig te zeggen, zal de crisis doorgaan totdat mensen hun naaste liefhebben als ze zichzelf liefhebben. Als ze eenmaal zover zijn, zullen alle crises eindigen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Oplossing Voor De Wereld Crisis Kan Niet Gevonden Worden Zonder Kabbalah
Laitman.com Post: Crisis and Resolution
Laitman.com Post: Hope for Peace

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed