In Het Nieuws: Vormt Het Communisme De Uitweg Uit De Crisis?

connectIn het nieuws (uit The Guardian): “Communisme: echt een alternatief?” Birkbeck College was deze week gastheer van een symposium over het idee van het communisme. De opdracht is nu om te bekijken wat in deze tijd de betekenis kan zijn van ideeën als: vrijwillige gelijkheid, zelf-organisatie, gemeenschappelijk bezit, gemeenschappelijke productiemiddelen, afschaffing van de klassenmaatschappij en vrijheid van de macht van de staat.

In het nieuws (uit The Independent): “Mark Steel: Dus Karl Marx had toch gelijk.” De verkoopcijfers van Het Kapitaal van Marx zijn nog nooit zo hoog geweest.

Mijn commentaar: Globalisering, integratie, onderlinge afhankelijkheid, alles wat nu in onze maatschappij geopenbaard wordt, zal ons allen dwingen om ons vrijwillig en wereldwijd met elkaar te verenigen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Zal Het Kapitalisme De Financiële Crisis Overleven?
Laitman.nl Artikel: Baal HaSulam Beschrijft De Samenleving Van De Toekomst
Laitman.nl Artikel: Door De Financiële Crisis Is Karl Marx Weer In De Mode In Europa
Laitman.com Post: Kabbalah Gives Us the Complete Template for Creating an “Incubator” for Humanity

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: In Het Nieuws: Vormt Het Communisme De Uitweg Uit De Crisis? Laitman.nl Artikel: Omgaan Met De Financiële Crisis: Een Verandering Van Strategie? Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed