Hoe Kun Je Weten Of Je Een Punt In Het Hart Hebt?

You Are Welcome to Help YourselfTwee vragen die ik ontvangen heb over het identificeren van het punt in het hart:

Vraag: Hoe kan ik weten of ik een punt in het hart heb?

Mijn Antwoord: Je kunt weten dat je het hebt, als je merkt dat je dichtbij onze materialen blijft, omdat ze de vervulling voor dit punt (verlangen) bevatten .

Vraag: Als ik nooit echt geïnteresseerd was in geld, macht of kennis, maar ik me wel aangetrokken voelde tot iets anders in deze wereld, heb ik dan een punt in het hart? U zei dat een persoon eerst door de verlangens naar geld, macht en kennis heen moet gaan.

Mijn Antwoord: Niet per definitie. Het is afhankelijk van de eigenschappen van iemands ziel – van de plek in de gemeenschappelijke ziel waar vandaan zij naar deze wereld neer is gedaald. De vraag is: wil je vervulling uit iets dat in deze wereld bestaat, of uit een bron die je onbekend is?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Alleen De Mensen Met Een Punt In Het Hart Kunnen Voelen Dat Kabbalah De Verlossing Is
Laitman.nl Artikel: Iedereen Moet Op De Hoogte Zijn Van Kabbalah
Laitman.nl: Het Begin Van Het Spirituele Pad
Kabbalah Sources

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed