Het Is Tijd Om De Wereld Te Zuiveren Van Haat

why-do-we-see-such-a-diverse-worldAls de G20 topconferentie, die begin april werd gehouden, een beslissing had bereikt die gericht was op vereniging, of zelfs maar op gedeeltelijke eenheid; als de G20 de behoefte aanvaard had aan wereldwijd onderwijs, aan een sterk wereldwijd systeem dat de oorzaak en de oplossing van de crisis zou uitleggen – dan zouden ze alleen al daardoor een begin hebben gemaakt met de correctie van de wereld. Dit moet een geleidelijk proces zijn, met gebruikmaking van de massamedia, om de relaties tussen mensen, de wetten en zo voort te veranderen.

Alle veranderingen moeten door de mensen begrepen worden, en ze moeten gepaard gaan met uitgebreide verklaringen voor de massa. Bijvoorbeeld, waarom worden de programma’s die vijandschap en dwang bevorderen, uit de lucht genomen? De band tussen ons vereist het verwijderen van alles wat kan leiden tot onverschilligheid, afgescheidenheid, haat, of afstand tussen iedereen. Dit bedoelen we met onderwijs.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: How to Overcome the Global Crisis
Laitman.com Post: The Program for Coming Out of the Crisis
Kabbalah Today Article: The Financial Crisis: Diagnosis and Cure
The Reasons behind the Financial Crisis:Michael Laitman’s Talk with Leonid Makaron-11/24/08

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed