Gordon Brown Is Net Een Arts Zonder De Middelen Om De Ziekte Te Behandelen

outlawsEen vraag die ik ontvangen heb: Gordon Brown gaf onlangs een toespraak voor de vergadering van de Verenigde Naties, waar hij veertig minuten lang sprak over de noodzaak voor een globale wereld en een globale economie. Hij zei dat de nieuwe economie gebaseerd moet worden op het beginsel van “je naaste liefhebben als jezelf”. Wat had hij anders kunnen zeggen vanaf de tribune?

Mijn Antwoord: Hij had moeten zeggen dat hij leraren heeft, de Bnei Baruch groep, die de hele mensheid kan leren hoe dit toe te passen. Wat heeft hij behalve mooie woorden? Hij heeft het geld en de invloed om de praktische handelingen uit te voeren, maar hij mist inhoud. Hij neemt het probleem waar, maar hij heeft geen manier om ermee om te gaan.

Heeft hij nog een praktisch advies? Nee. Hij is net als een arts die goed is in het diagnosticeren van een ziekte. Hij neemt een röntgenfoto, voert bloed- en urinetesten uit, onderzoekt je, en geeft je een lange lijst met ziektes die je hebt. En je vraagt: “Dokter, wat moet ik nu doen?” En de arts antwoordt: “God zal je helpen”.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Gordon Brown Komt Met Een Plan Voor Een Eerste Wereldwijde Gemeenschap
Laitman.com Post: The Program for Coming Out of the Crisis
Wisdom in Action – transcript and video of the World Spirit Forum

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed