Geld Maakt Niet Gelukkig

mans-relationship-with-the-creator-is-like-a-dramatic-love-storyIn het Nieuws (van Gallup International Association): “De Stem van de Mensen 2008“. Gallup International’s Voice of the People TM Onderzoek, dat gehouden werd in 56 landen, heeft gewezen dat tweederde (62%) van de wereldburgers zegt dat ze het leven nemen zoals het komt, terwijl een derde (33%) de neiging heeft veel te piekeren. Afrika is het gebied waar het grootste aantal geïnterviewden zegt het leven te nemen zoals het komt: drie kwart van de mensen heeft dit gezegd (75%). Het is interessant om te zien dat meer dan de helft van de van de ondervraagde bevolking in Afrika (53%) verklaard heeft dat ze erg gelukkig zijn, een proportie die aanzienlijk groter is dan in andere gebieden.

Mijn Commentaar: Wat zeg je daarop Europa?!

In het Nieuws (van Bloomberg): “Brown, Belusconi Zeggen Dat Vertouwen Sleutel is voor de Economie“. De Britste Premier Gordon Brown en de Italiaanse Premier Silvio Berlusconi zeiden dat het herstellen van het vertrouwen en strenger financieel beleid de wereld zullen helpen om de recessie te boven te komen.

Mijn Commentaar: Dit is volkomen juist. Maar hoe? Hebben ze de methode van correctie?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Welbevinden Kan Alleen Bereikt Worden Door Het Egoïsme Te Corrigeren
Laitman.nl Artikel: Het Doel Van De Crisis Is Ons Tot Volmaaktheid Te Brengen
Kabbalah Today Article: Cracking the Happiness Code
Kabbalah Today Article: At Odds with Nature
icon for podpress  Achieving Happiness [02:48m]:| Download
icon for podpress  Wisdom in Action [17:00m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed