Gebruik Je Beroep In Filosofie Om Kabbalah Uit Te Leggen

scientific-theories-cannot-prove-the-existence-of-godDrie vragen die ik ontvangen heb over psychologie en filosofie als beroep:

Vraag: Tegenwoordig werken veel mensen op het gebied van psychologie, waaronder verschillende technieken inbegrepen zijn om de geest te trainen en tot zelfverbetering te komen. Zullen deze beroepen minder in trek zijn als de wetenschap van Kabbalah onthuld wordt? Zullen deze mensen werkloos worden?

Mijn Antwoord: Het beroep dat zal overblijven is de materialistische psychologie: de psychologie die gebaseerd is op echte, realistische wetenschappelijke experimentele resultaten.

Vraag: Wat is materialistische psychologe? Ik studeer psychologie, maar heb op dit gebied nog niets bestudeerd. Waar kan ik deze materialistische psychologie beoefenen en studeren?

Mijn Antwoord: Het is dezelfde psychologie als de psychologie die jij studeert, maar het is alleen gebaseerd op experimentele resultaten, zonder een filosofie en aannames er achter.

Vraag: Tijdens het Congres zei u dat u de mensen advies geeft om een praktisch beroep te beoefenen en dat u tegen filosofie bent. Wat moet ik dus doen als ik reeds filosofie studeer en alleen nog mijn eindexamens moet halen? Ik woon in Israël.

Mijn Antwoord: Je moet een verbindingspunt vinden tussen Kabbalah en filosofie en Kabbalah via filosofie uitleggen. Ik heb een aantal studenten, waaronder mijn jongste dochter, die een filosofiegraad hebben behaald. We zullen een weg vinden om jouw vaardigheden te benutten, dus ga je gang en maak je studie af.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Kabbalah Is a Science About the Upper World
Laitman.com Post: Conversation About Psychological Counseling at the Time of Crisis
Laitman.com Post: Philosophy Has Finally Run Its Course
Laitman.com Post: Kabbalah and Your Career

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed