Door Over Het Wereldwijde Systeem Van De Natuur te Leren, Zullen Wij Onze Bedoelingen Corrigeren

where-to-send-logistical-questionsWij hebben geen keus: we moeten het wereldwijde systeem gaan bestuderen.

Alleen al de handeling van het studeren zal onze bedoelingen verbeteren. We onthullen dan de juiste intentie, en dat betekent dat we dan de wereld tot de soort relaties zullen willen brengen die de natuur noodzakelijk acht.

Zodra we dit beginnen te doen, komen we dichter bij de natuur en zijn we niet langer meer tegengesteld aan haar. We zullen goede relaties hebben met de natuur omdat we er in onze eigenschappen op gaan lijken.

We zullen als een gehoorzaam kind zijn, dat niet meer alles om zich heen wil breken en dan door zijn moeder gestraft wordt. Zelfs al is hij innerlijk nog niet gecorrigeerd, hij probeert wel al te begrijpen wat er van hem verwacht wordt en wat hij moet doen om straf te vermijden. Dan wordt hij al anders behandeld en als beloning krijgt hij snoep.

Hetzelfde zal ook ons onmiddellijk overkomen. Maar hoe moeten we beginnen? We kunnen beginnen met gewoon studeren. We moeten de mensen deze kennis geven via de tv, het internet, en alle ander media. Wij moeten hen uitleggen wat Baal HaSulam zegt.

(Uit de les over het artikel van Baal HaSulam: “Eén Grondregel”, gegeven op 5-3-2009).

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Changing the Information Supplied by the Mass Media Is of Prime Importance
icon for podpress  Lesson on Baal HaSulam’s Article, “One Precept,” 03.05.2009 [58:17m]: | Download
icon for podpress  Lesson on Baal HaSulam’s Article, “One Precept,” 03.05.2009 [58:17m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed