Deze Crisis Is Anders Dan Alles Wat We Tot Nu Toe Gezien Hebben

egoWe leven in een bijzondere tijd, omdat onze ongecorrigeerde spirituele staat onthuld wordt door de ongecorrigeerde verbindingen tussen de mensen. Deze ongecorrigeerde vorm wordt met opzet geopenbaard, opdat wij het zouden corrigeren.

Alle voorbije crises waren bedoeld om ons egoïsme te vergroten, terwijl de huidige crisis het aan het licht brengt dat ons eigen egoïsme ons aan het verwoesten is. In alle voorafgaande fases van onze ontwikkeling, gingen we door met het denken dat het egoïsme nog grotere ontwikkeling met zich mee zou brengen. Zelfs vijftig jaar geleden, zag iedereen in Amerika zichzelf als de generatie die vooruitgang zal boeken, welvaart zal verkrijgen en grotere consumptie zal bereiken. Maar tegenwoordig zijn al dit egoïsme en consumptie geëindigd.

Voor de eerste keer, zijn we aan het openbaren dat ons egoïsme destructief is. Iedereen komt tot dezelfde conclusie, omdat dit de wijze is waarop onze gebroken spirituele staat geopenbaard wordt. De hele wereld van gisteren, die op het egoïsme, egoïstische vooruitgang en uitbuiting gebaseerd was, bestaat niet meer.

Maar de crisis gaat door en het zal niet stoppen. De slagen zullen elkaar opvolgen, tot we hun doel onthullen, het geneesmiddel ontdekken en ermee instemmen om het in te nemen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Crisis Will Continue Until We Cry Out, “Enough Egoism!”
Laitman.com Post: We Must Rise to a Higher Level of Consciousness to Solve Our Problems
Laitman.com Post: We Are Coming Closer to the Law of Universal Connection
Laitman.com Post: What Will Happen When People Understand the Idea of Unity 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed