De Wereldwijde Crisis Heeft Vele Kanten

multiIn het nieuws (van The Independent): Volgens twee rapporten zal de mensheid door de crisis worden geconfronteerd met een “water bankroet” dat nog groter zal zijn dan de financiële ineenstorting. Zij voegen eraan toe dat dit al begonnen is en dat er geen manier zal zijn om de aarde te redden van het tekort aan water.

Mijn Commentaar: We zullen niet van dorst omkomen! We zullen whisky drinken…

In het nieuws (van The Guardian): “Tien verloren jaren: volgens een vernietigend rapport is de aanpak van drugs door de VN een mislukking,” Met een verwijzing naar de bestaande aanpak van drugs door de VN verklaren de schrijvers dat zij “geen bewijs van enige vermindering van het wereldwijde drugsprobleem” hadden gevonden. De productie van en handel in drugs wordt alleen verplaatst. In de meeste landen faalt het beleid tegen lokale markten.

Mijn Commentaar: Dit gebeurt doordat mensen steeds minder tevreden zijn met hun leven, vooral de jongere generatie, die naar de zin van het bestaan zoekt.

In het nieuws (vertaald van SamaraToday): Het Russische Ministerie van Binnenlandse Zaken raadt huurders van flats aan om zich te verenigen en zelfverdedigings brigades op te richten om hun huizen tegen vandalen en criminelen te beschermen.

Mijn Commentaar: Misschien lijken de steden van de Russische Federatie binnenkort op de middeleeuwen…

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed