De Juiste Opvoeding Schept De “Lijm” Tussen Ons

laitman_41Een vraag die ik kreeg: U zei dat het aan ons is om de mensen te informeren over de Kabbalistische methode, de wetten van ontwikkeling en de oplossing van de crisis, opdat de leiders van de G-20 , waaronder de Amerikaanse President Barack Obama en de Russische President Dmitry Medvedev, eindelijk inzien dat er geen andere oplossing voor de crisis bestaat dan het volgen van de wetten van de Natuur en het verklaren van deze wetten aan de mensen. U gaf een prachtige lezing over deze onderwerpen samen met de Russische econoom M. Khazin, maar u zei niets concreets. Alles werd in algemene termen gesteld, behalve het advies om ons te richten op de opvoeding. Maar u zei niets concreets of specifieks over wat er gedaan moet worden om de situatie vandaag, morgen en in de toekomst te veranderen.

Een korte terugblik: De natuurlijke hulpbronnen van de planeet zijn uitgeput. Er is niet genoeg drinkwater, er is de opwarming van de aarde, een slecht milieu, er is achteruitgang van onze gezondheid door een wijd verbreid gebruik van giftige producten, de planeet is overbevolkt en we hebben nog maar voldoende energiebronnen voor 29 jaar. Mensen hebben geen tijd om te wennen aan de veranderingen die halsoverkop plaatsvinden. Conflicten zijn nu onvermijdelijk.

Mijn Antwoord: Met “opvoeding” bedoel ik, de “lijm”scheppen tussen mensen, die hen in staat stelt om in harmonie te komen met de Natuur. Dit zal ons succes brengen en we zullen nieuw leven voortbrengen.

Verder Commentaar: Ik heb herhaaldelijk gezegd dat de Natuur, zodra wij in de juiste richting beginnen te handelen, onmiddellijk zal reageren op onze veranderingen, door ons op alle niveaus van ons bestaan positief te behandelen. We hoeven niet toe wachten tot we onszelf en anderen totaal heropgevoed hebben tot denken in wereldwijde termen. Laten we maar beginnen en dan zullen we ons weldra in een gunstige natuurlijke omgeving bevinden, omdat we niet langer meer in strijd met de Natuur zijn.

(In bovenstaande foto, genomen in Alaska in 1994, bevind ik me op een van de verdwijnende oude gletsjers van de planeet.)

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Changing the Information Supplied by the Mass Media Is of Prime Importance
Laitman.com Post: Life Is Pushing Us Into a Higher Dimension
Laitman.com Post: We’re Rising On an Escalator Through the Steps of the Worlds
Laitman.com Post: The Need for One Global Educational Program
A Teleconference between the Kabbalist M. Laitman and the Russian economist, publicist, and political scientist M. Khazin – December 29, 2008

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed