Authentieke Kabbalah Probeert Niets Te Verkopen

machsomVragen die ik ontvangen heb over de namen van God, waarzeggers, “Joodse genezing” en Islam:

Vraag: Als de namen van God zijn eigenschappen zijn, wat betekent dan de uitdrukking “Zijn namen zijn op een persoon”. Betekent het dat God zijn eigenschappen aan die persoon schenkt?

Mijn Antwoord: Als mensen jou een olifant noemen, ben je dan een olifant?

Vraag: Zijn er oprechte mediums of helderzienden? Als dit het geval is, hoe verwerven zij de Hoogste Werelden zonder Kabbalah te studeren?

Mijn Antwoord: Ja, er zijn mediums en helderzienden. Maar hun vermogens worden beperkt door de krachten van onze wereld en ons egoïstisch onderbewustzijn. Deze mensen verwerven de Hoogste Werelden niet, wat dus de eigenschap van schenking is, en ze nemen de Hoogste Kracht niet waar.

Vraag: Dank u wel voor het beschikbaar stellen van authentieke Kabbalah. Ik vind uw commentaar over geneeskunde erg interessant. Ik pas een vitaal, holistisch model toe en ik heb altijd de overtuiging gehad dat iedereen er door gebaat dient te zijn, ongeacht of zij er voor kunnen betalen of niet. Ik heb een website gevonden die zegt mensen te leren hoe ze Kabbalistische wijsheid kunnen gebruiken, waaronder direct contact met de Tzaddikim, om ze te begeleiden bij het nemen van beslissingen. Het is verbonden met “Joodse Genezing”. Aangezien zij lessen verkopen, en andere dingen over het onderwerp, wilde ik u raadplegen als een “neutrale” bron. Ziet u dit als ware Kabbalah?

Mijn Antwoord: Ik denk niet dat het Kabbalah is, omdat ze deze dingen verkopen. Echter kan het een geneesmethode zijn, gelijk aan andere methodes.

Vraag: Is het waar dat het doel van het Islam wereldheerschappij is?

Mijn Antwoord: Ja. Dit is een algemeen bekend feit.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah On Astrology, Death, Homosexuality and More
Laitman.com Post: Moses Decreed That Kabbalah Must Be Taught for Free
Laitman.com Post: The UN’s “Anti-Defamation” Plan Is In Line With the Book of Zohar
Kabbalah Today Article: What’s In a Name?
From Chaos to Harmony: “The Rise of the Islam”
Lesson: “One Law”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed