Artsen Hebben Een Nieuwe Diagnose “Het Crisis Syndroom”

syndromeIn het Nieuws (vertaald van Newland.ru): “Het Crisis Syndroom” is een nieuwe diagnose gebruikt door artsen en psychiaters voor patiënten die lijden aan stemmingswisselingen, hoofdpijn, hoge bloed druk en slapeloosheid.

Mijn Commentaar: Er staat geschreven: “De Schepper is de arts der artsen”. Dit betekent dat we een punt zullen bereiken waar geen arts in staat zal zijn om een patiënt te helpen. Mensen zullen zich dan naar de ware Arts wenden! Kabbalah kent het geneesmiddel al: het egoïsme is de reden voor de ziekte, en de remedie is het vervangen ervan door de eigenschap van schenking. Door dit geneesmiddel te gebruiken, zal de patiënt perfecte gezondheid verkrijgen.

In de “Inleiding tot het Boek van Zohar” wordt er gezegd: Het egoïsme is de enige oorzaak voor alle rampen, ziektes en mislukkingen. Als we ons verenigen, worden we vervuld door het Licht van het Leven, maar als we gescheiden zijn, verlaat het Licht van Leven ons.

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Artsen Hebben Een Nieuwe Diagnose “Het Crisis Syndroom” Laitman.nl Artikel: Een Crisis Van Deze Dimensie Heeft Nog Nooit Plaats Gevonden Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed