Als Je Je Lot Wil Veranderen, Verander Je Verlangen, Niet Je Naam

study-kabbalah-and-spritual-worries-will-outweigh-your-current-onesEen vraag die ik ontvangen heb: Mijn vrienden zeggen dat ik een goed hart heb, maar dat ik een pechvogel ben. Ik ben getrouwd en ik heb kinderen, maar mijn leven is niet geslaagd. Heeft dit iets te maken met mijn naam? Ik heb mijn naam veranderd toen ik 16 was, omdat ik het niet mooi vond. Mijn naam was Veronica Nancy, maar ik heb het veranderd in Sivan.

Mijn Antwoord: We worden volkomen bestuurd door het Licht (de Schepper). We kunnen alleen dingen veranderen in de mate waarin we gelijk zijn aan Hem – in de mate waarin we het verlangen hebben om te geven en lief te hebben net zoals Hij. Om deze reden, is het veranderen van je verlangen het enige dat we kunnen doen om ons lot te veranderen. Deze verandering gebeurt alleen onder de invloed van het Licht dat hervormt, dat op de persoon neerdaalt als hij of zij Kabbalah studeert.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Only the Upper Light Can Change Our Destiny
Laitman.com Post: What Does It Take to Become Corrected?
Lesson: “The Secret of the Letters”
icon for podpress  What Is Control? [04:13m]: | Download
icon for podpress  What is Light in Kabbalah? [04:41m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Als Je Je Lot Wil Veranderen, Verander Je Verlangen, Niet Je Naam Laitman.com Post: Kabbalah, Astrology and Life on Other Planets Laitman.com Post: Homosexuality […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed