Zwaar Drankgebruik Is Niet Meer Enkel Een Russisch Probleem

lawNieuwsrapportage: Volgens de gegevens van het All-Russia Public Opinion Research Center:

Januari 2008- 32% van de Russen verwachten en verbetering in hun drankprobleem, en 9% een verslechtering.

November 2008- 20% van de Russen verwachten verbetering, en 22% een verslechtering.

Het keerpunt in de publieke opinie vond plaats in augustus-september 2008.

De Russische autoriteiten waren bang dat als gevolg van de financiële crisis en de verslechtering van de levensstandaard, het land een drastische stijging van het gebruik van verschillende types vergiftigend alcohol zou ervaren, zo ook een stijging van het zelfmoordpercentage hieraan verbonden.

Mijn Commentaar: Dit is onvermijdelijk, en niet alleen in Rusland. Vandaar dat we met spoed een educatief en sociaal televisieprogramma moeten maken voor alle segmenten en leeftijden van de bevolking.

Nieuwsrapportage (van The Obeserver): Destilleerders in Schotland zitten er warmpjes bij door hun worsteling om in de steeds grotere wereldvraag naar whisky……om tegemoet te komen aan deze buitengewone vraag werden fabrikanten gedwongen met spoed een constructie programma neer te zetten om Schotland’s eerste nieuwe grootscheepse distilleerderij te openen, sinds meer dan 30 jaar….Een woordvoerder van de Schotse Whisky Associatie voegde toe: “Consumenten van over de wereld mogen dan nee zeggen tegen een nieuwe woning of een nieuwe auto, maar ze blijven ja zeggen tegen flessen whisky.”

Mijn Commentaar: Natuurlijk, dit is beter dan drugs, maar het is geen oplossing voor het probleem, zeker niet als mensen whisky of wodka gaan prefereren boven de vitale essentiële producten.

Verwante Materialen:
Litman.nl Artikel: Landen Die Het Dichtste Staan Bij Integratie En Globalisatie Hebben Het Minst Te Lijden Van De Crisis
Laitman.nl Artikel: Hoe Zal Honger De Wereldbevolking Beïnvloeden?
Laitman.nl Artikel: De Hervorming Van De Franse Televisie Is Een Prijzenswaardig Initiatief
Kabbalah Today Article: The Changing Nature of Humanity

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed