Zullen De Medicijnen Van De Toekomst Iedereen Gelukkig Kunnen Maken?

me1In het Nieuws (uit Times Online):Dageraad van de supermensen?“. Tipu Aziz is de Oxford neurochirurg, die het bekendst staat om zijn werk met bewegingstoornissen… Hij implanteert een elektrode in een bepaald deel van de hersenen. Als dit gebied elektrisch gestimuleerd wordt, houden de bevingen van de patiënt onmiddellijk op. Vele duizenden mensen hebben deze implantaten om zodanig de ziekte van Parkinson onder controle te houden, en ze worden inmiddels tevens gebruikt om pijn te beheersen en belangwekkend genoeg, ook depressie en andere gemoedsstoringen.

Mijn Commentaar: Iedereen houdt handen als ze gelukzalig over de zonnige groene velden dartelen, gelukkig en met een glimlach op hun gezicht… en af en toe zitten ze aan hun elektrische simulators. Wat een onroerend beeld!

Echter, laat de Natuur dit nooit toe, omdat Zijn plan voor mensen is om hun gevoelens en verstand te ontwikkelen om het niveau van de Schepper te bereiken.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah – the Cure for Any Affliction
Laitman.com Post: Disasters and Diseases Come to an End When Humanity Unites Above Selfishness
Kabbalah Today Article: The All-Purpose Remedy
icon for podpress  Can Global Suffering Be Avoided? [3:35m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed