Wie Heeft Er Een Handmatige Spelcomputer Nodig Als Je Met Gedachten Spelletjes Kunt Spelen?

Everything We Perceive Is Like Frames of a Motion PictureNieuwsrapportage (van The Telegraph): Een denkspel waar spelers een bal geleiden door een parcours met obstakels, waarbij ze enkel hun gedachtenkracht gebruiken is ontwikkeld door speelgoedfabrikanten. De Mind Flex wordt geleverd met een headset die het brein scant, deze meet hersengolven en zet deze om in energie. Het doel van het spel is om zich sterk genoeg te concentreren om zo voldoende energie te genereren om de propeller aan te drijven, die de bal laat zweven en bewegen door een serie van hoepels.

Het speelgoed, ontworpen door Mattel, ’s werelds grootste speelgoedfabrikant en makers van de Barbie, had zijn preview in de V.S. Van het spel wordt verwacht dat het grote opschudding zal veroorzaken op de Consumenten Elektronica Show 2009, in Texas.

Mijn Commentaar: Feitelijk is er niets bovennatuurlijks, omdat gedachten ook krachten zijn die energie bevatten, die uitgedrukt worden op verschillende niveaus van de hersenfuncties. Bijvoorbeeld, net zoals elektrochemische vectoren, druk en de veranderingen die in een parameter van elk organisme plaats vinden.

Desalniettemin helpen al deze speeltjes er ons bij ons te realiseren dat we een grens bereiken, een drempel die ons naar een wereld leidt die op dit moment voor ons verborgen is. En we komen er dichter bij deze te onthullen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Gedachte Is De Krachtigste Kracht In De Wereld

Engelstalig:
Laitman.com Post: A Call for Ideas – New Children’s Games
Kabbalah Today Article: “A Game Is a Serious Affair”
Shamati #153: “A Thought Is an Upshot of the Desire”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed