Wetenschappers Zijn Nu In Staat Om Onze Gedachten Te Lezen

nowIn het Nieuws (uit The Irish Times):Wetenschappers zijn erachter gekomen hoe onze gedachten te lezen“. Het aantrekkelijke idee van gedachten lezen is van science fiction uitgegroeid in een wetenschappelijk feit. Een groep onderzoekers in Londen, onder leiding van een Ierse wetenschapper, heeft hersensscans en een computer gebruikt om de gedachten van de persoon te ontcijferen.

Mijn Commentaar: De wetenschap zit dichter dan ooit bij de grens tussen de onze wereld en de Hoogste Wereld. De wetenschap onthult deze wereld, die waargenomen wordt binnen in het verlangen “omwille van zichzelf te ontvangen”. De Hoogste Wereld echter wordt waargenomen binnen het verlangen “om aan anderen te geven” en wordt onthuld door middel van Kabbalah. Er zal geen ruimte overblijven voor mysticisme en religie!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wie Heeft Er Een Handmatige Spelcomputer Nodig Als Je Met Gedachten Spelletjes Kunt Spelen?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed